Navelpiercing

Navelpiercing är en av de vanligaste piercingtyper som finns, och det finns så otroligt mycket att välja mellan så att det ibland kan bli svårt att veta vad man vill ha. 

Det första du skall tänka på är materialet. om du är känslig mot nickel skall du alltid välja titan eller akryl, dessa är allergivänliga material som passar de allra flesta. Vi har också navelsmycken i 316L Kirurg stål och äkta guld.  

Den vanligaste storleken på en navelpiercing är 1,6*10mm vi har även några stycken i 1,2*10mm sen finns det några mindre eller längre storlekar på själva staven. Om du letar efter en storlek som vi inte har, maila oss på info@piercing.se

När det kommer till hängande smycke, omvänt smycke eller utan hänge är det tycke och smak som avgör. Vi försöker hålla ett brett utbud för att du skall hitta just din nya favorit. Navelsmycken kan också variera lite efter säsong, med halloween smycken, julsmycken och somriga smycken. 

Gravidpiercing är ett smycke med längre bioflex stav som kan användas vart efter magen växer. Den skall kännas mer bekväm en än piercing i stål eller titan.